Over ILEXYS

Ons team staat altijd voor u klaar

Specialisten op gebied van indirecte inkoop

Als specialist op het gebied van indirecte inkoop (NPR / MRO / Facilty en Tail Spend) heeft ILEXYS zich in 15 jaar ontwikkeld tot een partner waarmee klanten hun kosten optimaal kunnen beheren.

Met onze aanpak profiteert u van de beste deals door bundeling van alle inkooppakketten. We gaan daarbij in feite als een inkoopcombinatie te werk. Samen met u kijken we daarnaast naar mogelijkheden om uw inkoopafdeling te verbeteren. Met ons nieuwe en innovatieve Inkoopplatform UNO SRM kunt u bovendien uw processen nog verder optimaliseren. Zo zorgen wij ervoor dat uw organisatie kan genieten van optimale resultaten bij uw indirecte inkoop.

U houdt in alle gevallen het stuur in handen. Of dat nu gaat om een product of dienst van ILEXYS of om uw keuze voor leveranciers. ILEXYS zorgt ervoor dat u de beste deal krijgt en we handelen dat inkooptechnisch perfect af.

Team

Medewerkers ILEXYS

Onze Inkoopservice is in 2006 gestart als ILE management door Henk van Dijk, nog steeds eigenaar en algemeen directeur. ILE-management is nu onze holding en vanaf 2010 werd ILEXYS ons operationele inkoopservicebedrijf. We bestaan dus al 15 jaar. Ons team heeft veel ervaring. ILEXYS heeft zich ontwikkeld tot een zeer servicegericht, klantvriendelijk bedrijf en vooral een zeer efficiënte partner voor NPR (Indirect inkoop). Ons nieuwe inkoopplatform draagt hier ook mede aan bij.

V.l.n.r.:

Emil Kroezen, Petra Wieringa, Monique Veltrop, Ben Dreijer, Henk van Dijk, Arjan Blik en Emiel Kloosterman.

Portretten 1192

Henk van Dijk

Vooral veel sport op TV kijken, door mijn handicap kan ik het zelf niet meer, liefhebber van thriller films en werken aan de vooruitgang van ILEXYS. Voetbal, maar vooral Ajax fan vanaf mijn 7e jaar, de beste in Nederland en ook weer steeds beter in Europa.

Meer over mij

Henk van Dijk

Directeur/Inkoper

Portretten

Petra Wieringa

Lekker genieten van uitjes met “de Gooische Vrouwen”, gezellig samen eten met vrienden en familie en als het lekker weer is heerlijk een tourrit maken op de motor.

Meer over mij

Petra Wieringa

Business Controller

Portretten 1183

Emiel Kloosterman

Muziek en Sport – Muziek vooral betreft de 70 jaren blues - Sport actief in tafeltennis en verder vooral fan van voetbal (Feyenoord.) en fietsen. (tour de France en klassiekers).

Meer over mij

Emiel Kloosterman

Inkoper

Portretten 1176

Ben Dreijer

Programmeren, gamen, motorrijden. Erg bezig met verbeteren van software pakketten zoals ILEXYS deze wil gebruiken.

Meer over mij

Ben Dreijer

ICT beheerder

Naast dit vaste team krijgen we in deeltijd ondersteuning van enkele ZZP’ers: Jelte Hooghiem (financiële administratie) en Annegreet Blanken (Marketing & Communicatie).

Onze systeemleveranciers:

 

Pantheon

Pantheon Automatisering is de leverancier van ons ERP systeem incl. warehouse management.

9Yards

9Yards is de software ontwikkelaar van ons inkoopplatform UNO SRM en ons inkoopportaal I-app 3.0.

Provelu

Provelu is onze softwareleverancier voor het Qlik BI rapportage systeem.

2Agree

2Agree is onze software leverancier voor Contracten Beheer.

Blue10

Crediteuren facturen beheren we voor ILEXYS maar ook voor klanten met Blue10.

Clickup

Voor projecten beheer werken we met Clickup

Sasja

Fotografie van de website door Sasja Michalski

Vrijdagonline

Website gebouwd door Vrijdagonline.