UNO SRM

UNO: het SRM portaal voor de indirecte inkoop

Compleet platform voor het organiseren van uw NPR & Tail Spend

U kunt uw complete P2P proces en aanverwante processen optimaliseren en automatiseren in ons nieuwe Inkoopplatform: UNO SRM. 

UNO SRM is het complete platform voor het organiseren van NPR & Tail Spend. In dit platform is een aantal onmisbare softwarepakketten opgenomen. Daarnaast bent u met UNO SRM verzekerd van de laatste updates. Als klant neemt u alleen een abonnement op de pakketten die u nodig heeft.

Project management
Project management

Met deze tool communiceert ILEXYS met klanten en leveranciers over gezamenlijke projecten (zowel in- als verkoop) en kunnen taken voor het project worden uitgewisseld.

Meer informatie
Portal
Portal

ILEXYS I-app 3.0 Inkoopportaal waar u als klant uw offerteaanvragen bij ILEXYS kunt plaatsen en beheren.

Meer informatie
Bi-tool
Bi-tool

De Bi-tool biedt u spend rapportages op medewerker- en management niveau.

Contractbeheer
Contractbeheer

ILEXYS beheert met deze module al uw contracten zodat ze altijd up to date zijn.

Meer informatie
Warehouse management
Warehouse management

Beheer uw technisch magazijn met alle mogelijke opties met het Warehouse managementpakket.

Meer informatie
Invoice management
Invoice management

Beheer alle inkoopfacturen die u via ILEXYS krijgt met Invoice management.

Meer informatie
UNO SRM

Alle inkooptools betaalbaar onder één dak

De afgelopen 15 jaar hebben we bij ILEXYS met verschillende grote SRM pakketten gewerkt. Onze conclusie: dat kan beter! Daarom hebben we op basis van vele jaren inkoopervaring zelf een inkoopplatform ontwikkeld die gebruiksvriendelijk, efficiënt en betaalbaar is.

UNO SRM is een alles-in-één inkoopplatform voor iedere bedrijfsgrootte. Als klant maakt u via ILEXYS gebruik van de softwarepakketten voor een fractie van de aanschafprijs. Ook kunt u ervoor kiezen om deze pakketten te laten beheren door ILEXYS op een eigen persoonlijk klantaccount.

Srm 1
Uno 2

Tools in het platform

 • ILEXYS Inkoopportaal
 • Contractmanagement
 • Factuurbeheer
 • ILEXYS ERP Oculus
 • ILEXYS BI tool - rapporten
 • Projectmanagement

Uw voordelen

 • U bespaart op investeringen in software en beschikt altijd over de laatste updates.
 • U kunt iedere maand in- en uitstappen.
 • U kunt het platform vormgeven naar uw wensen.
 • U ervaart hoe efficiënt, klantvriendelijk en gebruiksvriendelijk UNO is.
 • U automatiseert het inkoopproces met meer dan 90%.
 • U kunt zelf gebruikmaken van de systemen of het aan ons uitbesteden.
Uno 3

Veelgestelde vragen

Ja, ILEXYS heeft een compleet Inkoopplatform waarin we van de aanvraag tot betaling en back service alles voor de klant regelen, waarbij zeer efficiënt en klantvriendelijk te werk gaan.

Ook hierin is ILEXYS uniek, wij zullen onze klanten altijd vrij laten in hun keuzes, we maken altijd een voorstel, eventueel met alternatieven, waaruit de klant zijn eigen keuze kan maken. Wel uitbesteden maar toch het stuur zelf in handen houden.

Wij staan open voor elke vorm van samenwerking die een klant wil aangaan, echter de meest ideale oplossing is de indirecte inkoop, zowel NPR als Tail Spend, aan ILEXYS uit te besteden maar dan wel ons inkoopplatform koppelen aan uw ERP systeem. Met een koppeling hebben zowel de klant als ILEXYS 100% dezelfde inkoopdata in hun systemen opgenomen maar doet ILEXYS het werk.

Zo hebt u alle data, ook als u niet met ons verder wilt, altijd in uw eigen inkoopsysteem opgenomen. Daarom bent u bij ons ten allen tijde vrij om de samenwerking op te zeggen.

Kies vandaag nog voor UNO SRM

En bespaar meer dan u ooit voor mogelijk had kunnen houden. Met UNO bieden wij uw organisatie een complete tool om uw NPR & Tail Spend te managen. Daarnaast behoudt u zelf de controle, doordat u altijd beschikt over real time orderinformatie.

UNO by ILEXYS is geschikt voor alle bedrijfsvormen, van MKB tot multinationals. Wilt u meer weten over dit unieke platform? Wij vertellen u er graag alles over.