Project management

Voor een optimale communicatie.

Eenvoudig projecttaken beheren

De projectmanagement tool helpt ons om met u en leveranciers te communiceren. Het maakt het makkelijk om taken onderling uit te wisselen en te beheren voor projecten die we gezamenlijk opzetten. Zo zijn alle projectleden altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken hebben en weet iedereen wat er nog gedaan moet worden. De tool is eenvoudig te gebruiken en biedt complete informatie voor ieder inkoop- of verkoopproject.

Project 1

Veelgestelde vragen

Ja, ILEXYS heeft een compleet Inkoopplatform waarin we van de aanvraag tot betaling en back service alles voor de klant regelen, waarbij zeer efficiƫnt en klantvriendelijk te werk gaan.

Ook hierin is ILEXYS uniek, wij zullen onze klanten altijd vrij laten in hun keuzes, we maken altijd een voorstel, eventueel met alternatieven, waaruit de klant zijn eigen keuze kan maken. Wel uitbesteden maar toch het stuur zelf in handen houden.

Wij staan open voor elke vorm van samenwerking die een klant wil aangaan, echter de meest ideale oplossing is de indirecte inkoop, zowel NPR als Tail Spend, aan ILEXYS uit te besteden maar dan wel ons inkoopplatform koppelen aan uw ERP systeem. Met een koppeling hebben zowel de klant als ILEXYS 100% dezelfde inkoopdata in hun systemen opgenomen maar doet ILEXYS het werk.

Zo hebt u alle data, ook als u niet met ons verder wilt, altijd in uw eigen inkoopsysteem opgenomen. Daarom bent u bij ons ten allen tijde vrij om de samenwerking op te zeggen.

Wij doen het allemaal

Enthousiast over onze mogelijkheden? Neem contact op door te bellen naar 0591 239111 of te mailen naar info@ilexys.com. We plannen graag een afspraak met u in.