NPR & Facility

Maak uw indirecte inkoop efficiënter.

Wij nemen u alle zorgen uit handen

Een totale inkoopservice. Dat is wat we u bieden bij ILEXYS. Wij leveren het systeem, de inkopers én het advies. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw wensen. Kiest u voor de expertise van ILEXYS, dan bespaart u op de kosten voor inkoop, software en organisatie. Dat noemen wij zorgeloos inkopen!

Besparing op:

  • Productprijzen: tussen de 5-25%
  • Organisatiekosten: vanaf € 50.000
  • Systeemkosten: tussen de € 10.000 – € 100.000
Npr 3

Wat ons uniek maakt

Als verlengstuk van uw inkoopafdeling zijn wij uw partner voor de indirecte inkoop. In tegenstelling tot andere inkoopdienstverleners zijn wij geen handelsfirma, maar een dienstverlener met de klant als middelpunt. Samen met u werken we aan het optimaal uitbesteden van uw inkoopbehoeftes.

Uw wensen staan bij ons centraal. Door onze expertise op het gebied van indirecte inkoop, ons nieuwe inkoopplatform UNO én door te werken als inkoopcombinatie helpen we klanten de inkoopkosten drastisch te verlagen. Samen staan we sterker!

NPR

De inkoop van technische producten (NPR) en facilitaire goederen en diensten (Facility) wordt vaak ervaren als een lastige en tijdrovende klus. U weet precies wat u belangrijk vindt: scherpe prijzen, de juiste kwaliteit en snelle leveringen. Maar hoe houdt u het overzicht? En hoe kunnen uw producten beter en voordeliger ingekocht worden? Op al die vragen hebben wij één antwoord: met ILEXYS.

ILEXYS begeleidt uw inkooporganisatie, zodat het een goed geoliede machine wordt. Dat levert niet alleen jarenlange besparingen op, maar voorkomt ook de onnodige stilstand van uw productieproces.

Npr 2
Npr 1

Facility

Samen met u zorgen wij dat uw logistieke en huishoudelijke taken naar volle tevredenheid worden uitgevoerd. Wij werken met prestatiecontracten tegen een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. ILEXYS gebruikt voor deze diensten het ILEXYS Facility Platform. Vanuit daar beheren we alle klantencontracten en regelen we het operationeel management.

U bespaart tijd en geld door ILEXYS in te zetten voor de organisatie van uw facilitaire dienstverlening. 

Wij werken met prestatiecontracten tegen een vaste prijs. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

ILEXYS is per 1-10-2021 een samenwerking aangegaan met FacilityXL waardoor we een volledig pakket Facility diensten en producten kunnen leveren op de volgende terreinen:

  • Telecom
  • Afvalverwerking
  • Supplies & Solutions
  • Mobiliteit
  • HRM
  • Gebouwenbeheer

ILEXYS gebruikt voor deze diensten het ILEXYS Facility Platform waar we alle klantencontracten beheren maar ook operationeel managen.

Met de Facility diensten van ILEXYS beheert u uw facilitaire pakket efficiënter en verlaagt u uw kosten.

Veelgestelde vragen

Ja, ILEXYS heeft een compleet Inkoopplatform waarin we van de aanvraag tot betaling en back service alles voor u regelen. Hierbij gaan wij zeer efficiënt en klantvriendelijk te werk.

Ook hierin is ILEXYS uniek. Wij zullen onze klanten altijd vrij laten in hun keuzes. U ontvangt altijd eerst een voorstel, eventueel met verschillende alternatieven waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw inkoop wel uitbesteden terwijl u toch het stuur zelf in handen houdt.

Wij staan open voor iedere vorm van samenwerking die u met ons wilt aangaan. Wel adviseren wij u om bij de uitbesteding van uw indirecte inkoop aan ILEXYS uw ERP systeem te koppelen aan ons inkoopplatform. Met deze koppeling beschikt u over precies dezelfde inkoopdata, maar doet ILEXYS het werk.

Bij ILEXYS kunt u op ieder moment de samenwerking opzeggen en zo hebt u alle data nadien ook nog beschikbaar in uw eigen inkoopsysteem.

Alles in één

Enthousiast over onze mogelijkheden? U bereikt ons snel en eenvoudig via 0591 239111, info@ilexys.com of via onderstaand contactformulier. We plannen graag een afspraak met u in, zodat we u kunnen laten zien hoe we uw organisatie kosten laten besparen op het gebied van NPR & Facility.