Invoice management

De juiste informatie binnen handbereik.

Crediteurenadministratie zonder zorgen

Ga voor crediteurenadministratie zonder zorgen. ILEXYS beheert uw inkoopfacturen en zet de betalingsopdracht eenvoudig en snel voor u klaar.

Werkwijze

Als u kiest voor Invoice management door ILEXYS dan handelen wij al uw inkoopfacturen voor u af. De facturen komen bij ons in uw centrale postbus binnen. Deze matchen we met uw inkooporders en geboekte leveringen (3-way match). 98% van de facturen kunnen op deze wijze gematcht worden. Na matching maakt het systeem automatisch een SEPA betalingsbatch aan. Deze batch ontvangt u ter controle en betaling. U kunt ook dit deel natuurlijk aan ILEXYS uitbesteden.

Mocht er toch nog een factuur zijn die wij niet kunnen matchen, dan ontvangt u deze per e-mail. U kunt dan alsnog aangeven of deze factuur akkoord is of niet. Wij verzorgen dan de back service naar de leveranciers om alles kloppend te maken.

Invoice management door ILEXYS maakt crediteurenadministratie makkelijk en levert u een flinke kostenbesparing op.

Invoice 1

Veelgestelde vragen

Ja, ILEXYS heeft een compleet Inkoopplatform waarin we van de aanvraag tot betaling en back service alles voor de klant regelen, waarbij zeer efficiƫnt en klantvriendelijk te werk gaan.

Ook hierin is ILEXYS uniek, wij zullen onze klanten altijd vrij laten in hun keuzes, we maken altijd een voorstel, eventueel met alternatieven, waaruit de klant zijn eigen keuze kan maken. Wel uitbesteden maar toch het stuur zelf in handen houden.

Wij staan open voor elke vorm van samenwerking die een klant wil aangaan, echter de meest ideale oplossing is de indirecte inkoop, zowel NPR als Tail Spend, aan ILEXYS uit te besteden maar dan wel ons inkoopplatform koppelen aan uw ERP systeem. Met een koppeling hebben zowel de klant als ILEXYS 100% dezelfde inkoopdata in hun systemen opgenomen maar doet ILEXYS het werk.

Zo hebt u alle data, ook als u niet met ons verder wilt, altijd in uw eigen inkoopsysteem opgenomen. Daarom bent u bij ons ten allen tijde vrij om de samenwerking op te zeggen.

Wij doen het allemaal

Enthousiast over onze mogelijkheden? Neem contact op door te bellen naar 0591 239111, te mailen naar info@ilexys.com of door onderstaand contactformulier in te vullen. We plannen graag een afspraak met u in, zodat we u kunnen laten zien hoe we uw organisatie kosten laten besparen op het gebied van catalogusbeheer en invoice management.