Contract management

Volledig inzicht in al uw contracten.

Contract management

Met onze contract management module To Agree beheren wij voor u al uw contracten. Of het nu gaat om het contract dat u afsluit met ILEXYS of om contracten die u afgesloten heeft met andere leveranciers. In het systeem vindt u al uw contracten met hun specifieke condities zoals looptijd, aanpassingen en beheerders. U wordt altijd in fasen over de status van een contract geïnformeerd.

U weet zo exact wanneer u zelf of wij voor u contracten dienen te vernieuwen of aan te passen!

CMS (1)

Veelgestelde vragen

Ja, ILEXYS heeft een compleet Inkoopplatform waarin we van de aanvraag tot betaling en back service alles voor de klant regelen, waarbij zeer effici├źnt en klantvriendelijk te werk gaan.

Ook hierin is ILEXYS uniek, wij zullen onze klanten altijd vrij laten in hun keuzes, we maken altijd een voorstel, eventueel met alternatieven, waaruit de klant zijn eigen keuze kan maken. Wel uitbesteden maar toch het stuur zelf in handen houden.

Wij staan open voor elke vorm van samenwerking die een klant wil aangaan, echter de meest ideale oplossing is de indirecte inkoop, zowel NPR als Tail Spend, aan ILEXYS uit te besteden maar dan wel ons inkoopplatform koppelen aan uw ERP systeem. Met een koppeling hebben zowel de klant als ILEXYS 100% dezelfde inkoopdata in hun systemen opgenomen maar doet ILEXYS het werk.

Zo hebt u alle data, ook als u niet met ons verder wilt, altijd in uw eigen inkoopsysteem opgenomen. Daarom bent u bij ons ten allen tijde vrij om de samenwerking op te zeggen.

Wij doen het allemaal

Enthousiast over onze mogelijkheden? Neem contact op door te bellen naar 0591 239111, te mailen naar info@ilexys.com of door onderstaand formulier in te vullen. We plannen graag een afspraak met u in, zodat we u kunnen laten zien hoe we uw organisatie kosten laten besparen op het gebied van catalogusbeheer en invoice management.