Catalogus beheer

Alle standaard producten binnen handbereik.

Catalogus beheer

Beheer en bestel eenvoudig alle producten voor uw organisatie in het I-app 3.0 inkoopportaal van ILEXYS. Kies voor catalogi op bedrijfsniveau, afdelingsniveau en/of gebruikersniveau. U kunt ook kiezen voor een eigen maatwerk portaal.

Catalogus

Standaard staat onze eigen catalogus in het menu van het inkoopportaal.
Wilt u het portal als bedrijfsportal inrichten, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Het Portal is dan qua design hetzelfde maar met uw bedrijfskleuren en logo’s. Dit kan het gebruik van het portal als eigen omgeving erg stimuleren.

Catalogus 1
Catalogus 2

Uw voordeel

  • Binnen onze standaard catalogus kunnen uw medewerkers diverse Favorietenlijsten aanmaken om zo repeterende aanvragen snel te kunnen verwerken.
  • Bijzonder is de knop 'OCI catalogus'. Achter deze knop bevinden zich diverse (20) webshops naar keuze die u als naslagwerk/catalogus kunt gebruiken om nieuwe producten te zoeken en bij ons aan te vragen. In de opstartfase selecteren we met u de webshops die u wilt kunnen bekijken.
  • Wilt u een eigen bedrijfscatalogus met alleen producten die u zelf inkoopt, dan kunnen we ook dat voor u maken. 
  • Daarnaast kunnen we voor specifieke medewerkers van u een persoonlijke catalogus samenstellen, zodat de medewerker alleen hieruit kan aanvragen.

Kies de oplossing welke voor u het beste past en verbeter uw inkoopresultaten !

Veelgestelde vragen

Ja, ILEXYS heeft een compleet Inkoopplatform waarin we van de aanvraag tot betaling en back service alles voor de klant regelen, waarbij zeer efficiënt en klantvriendelijk te werk gaan.

Ook hierin is ILEXYS uniek, wij zullen onze klanten altijd vrij laten in hun keuzes, we maken altijd een voorstel, eventueel met alternatieven, waaruit de klant zijn eigen keuze kan maken. Wel uitbesteden maar toch het stuur zelf in handen houden.

Wij staan open voor elke vorm van samenwerking die een klant wil aangaan, echter de meest ideale oplossing is de indirecte inkoop, zowel NPR als Tail Spend, aan ILEXYS uit te besteden maar dan wel ons inkoopplatform koppelen aan uw ERP systeem. Met een koppeling hebben zowel de klant als ILEXYS 100% dezelfde inkoopdata in hun systemen opgenomen maar doet ILEXYS het werk.

Zo hebt u alle data, ook als u niet met ons verder wilt, altijd in uw eigen inkoopsysteem opgenomen. Daarom bent u bij ons ten allen tijde vrij om de samenwerking op te zeggen.

Wij doen het allemaal

Enthousiast over onze mogelijkheden? Neem contact op door te bellen naar 0591 239111,te mailen naar info@ilexys.com of door onderstaand contactformulier in te vullen. We plannen graag een afspraak met u in, zodat we u kunnen laten zien hoe we uw organisatie kosten laten besparen op het gebied van catalogusbeheer en invoice management.