Inkoopdiensten

Het verlengstuk van uw inkoop, geheel op maat

Iedere dag kosten besparen

ILEXYS staat voor efficiënter en goedkoper inkopen. Ervaar ook hoe ILEXYS uw proces kan verbeteren door een significante reductie in (organisatie) kosten, inkoopfacturen, doorlooptijden én aantallen leveranciers. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Een online bestelsysteem
  • No PO (purchase order), no pay
  • On-site ondersteuning
  • Realtime informatie
  • Transparante prijsafspraken

Wij regelen het voor u

ILEXYS ontzorgt uw organisatie in alle werkzaamheden rondom uw indirecte inkoop. Wij kijken samen met u naar uw huidige processen en optimaliseren deze op basis van onze ervaring, kennis en expertise. Door deze processen waar mogelijk verder te digitaliseren leveren wij een substantiële bijdrage aan de winstmarges van uw organisatie. Benieuwd wat we voor u kunnen realiseren? Bekijk de onderstaande diensten.

Icon 1

NPR & Facility

Door deze diensten uit te besteden, vermijdt u rompslomp en krijgt u meer inzicht in de maandelijkse kosten.

Icon 2

Tail spend management

Kies de beste methode om uw tail end spend te verwerken.

Icon 3

Warehouse management

Optimaliseer het voorraadbeheer van uw technische magazijn. Mét als extra opties cross docking, VMI en een magazijn in consignatie.

Icon 4

Contract management

Beheer alle belangrijke contracten in een systeem, zodat u altijd en overal inzicht heeft in de status van ieder contract.

Icon 5

Catalogusbeheer

Beheer en bestel eenvoudig alle producten voor uw organisatie. Kies voor catalogi op bedrijfsniveau, afdelingsniveau en/of gebruikersniveau.

Icon 6

P2P optimalisatie

Blijf werken in uw eigen ERP systeem via een koppeling met ons platform. Zo wisselen we alle inkoopinformatie uit en is uw inkoopproces volledig geautomatiseerd.

Icon 7

Invoice management

Ga voor crediteurenadministratie zonder zorgen. ILEXYS beheert uw inkoopfacturen en zet de betalingsopdracht eenvoudig en snel voor u klaar.

Icon 8

Projectmanagement

Behoud inzicht in alle taken met ons projectmanagementsysteem door samen met ILEXYS een inkoop- of verkoopproject op te zetten.

Scrol naar links of rechts

NPR ILEXYS

 

0

Aantal facturen

Tussen -5 en -90%

0

Organisatiekosten

0

Prijs besparingen

Tot 20%

0

Voorraadwaarde

0

Doorlooptijd

Tot -20%

Tail Spend ILEXYS

 

0

Reductie leveranciers

0

Facturen

Tussen -5 en -90%

0

Doorlooptijd

Tot -20%

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op door te bellen naar 0591 239111 of te mailen naar info@ilexys.com. We plannen dan meteen een afspraak met u in, zodat we u kunnen laten zien hoe we uw organisatie kosten laten besparen.